Aangenaam, ik ben Nicky Goossens, interieurstyliste. Ik geef mensen professionele ondersteuning bij het verwezenlijken van hun droomhuis. Mijn stijl ademt een tijdloze, stijlvolle gezelligheid uit.
 
Voor elk project bezoek ik de klant persoonlijk thuis. Daarbij heb ik het nodige stalenmateriaal mee, en adviseer ik de juiste kleurencombinaties, raamdecoratie, tapijten, parket, meubilair enz, zo vermijd je miskopen en onnodig geld uitgeven. Ik bespreek welke eventuele interieuringrepen nodig zouden zijn binnen de woning, en geef advies hoe we de beste resultaten krijgen door het meubilair een juiste plaats te geven. Gewapend met de gekozen stalen, nodig ik hen uit tot een dagje shoppen, en zoeken we de juiste meubelen en decoratie uit. Terwijl de schilders (schrijnwerker) aan de slag zijn, hamster ik alles wat we samen gekozen hebben in een loods. Eén van mijn grootste troeven: de correcte timing.
 
De dag van de afwerking van de woning ligt me nauw aan het hart. Want dan vraag ik mijn klanten het huis uit te gaan. Eénmaal het rijk voor mij alleen, laat ik de gordijnen ophangen, schik ik het meubilair en decoreer ik alles tot een stijlvol geheel. Dan laat ik de kaarsjes branden en een stemmig muziekje spelen. En dan volgt het moment suprême: ik bel hen op dat ze naar huis mogen komen. Dit mooiste moment dat telkens hoort bij het geslaagd afronden van elk concept, zorgt keer op keer voor tranen van ontroering bij de klant, bij het betreden van hun droomhuis.
 
Zo’n mooi einde en mensen gelukkig zien, voor dat gevoel doe ik het telkens weer!