Nicky Goossens

Welkom! Een korte voorstelling... ik ben Nicky Goossens en sinds 20 jaar zijn interieurstyling en interieurinrichting mijn beroep en passie. Als jong meisje al was ik gebeten door de interieurmicrobe, daarom ben ik dankbaar dat ik van mijn passie ook mijn beroep heb kunnen maken.

Mijn doel is mensen professionele ondersteuning geven bij het verwezenlijken van hun droomhuis. Mijn stijl kan het best omschreven worden in twee woorden, namelijk: gezelligheid en tijdloosheid.

Ik wil graag wat meer vertellen over mijn werkwijze. Voor elk project bezoek ik de klant thuis. Gewapend met een assortiment aan kleurstalen, raamdecoratie, tapijten, stoffen.. adviseer ik de juiste combinaties aan de klant.

Daarnaast bespreek ik welke eventuele interieuringrepen nodig zouden zijn en geef advies over hoe we de beste resultaten krijgen door o.a. het meubilair een juiste plaats te geven. Nadat alles gekozen is ga ik samen met de klant shoppen om de perfecte meubelen en decoratie uit te kiezen...

Terwijl de schilders (schrijnwerker) aan de slag zijn, hamster ik alles wat we samen gekozen hebben in mijn stockageruimte. Eén van mijn grootste troeven: de correcte timing en mijn samenwerking met vakmensen die mijn stijl beheersen.

Wat me nauw aan het hart ligt is de dag van de afwerking, ik vraag de klanten eventjes hun huis te verlaten. Eénmaal ik het rijk voor mij alleen heb, wordt de raamdecoratie opgehangen, schik ik het meubilair en decoreer ik alles tot een stijlvol geheel.

Als final touch laat ik de kaarsjes branden en een stemmig muziekje spelen. Als alles tiptop is mogen de klanten hun huis betreden. Dit moment, dat telkens hoort bij het geslaagd afronden van elk concept, zorgt keer op keer voor tranen van ontroering bij de klant en bij mezelf.

Zo’n mooi einde en mensen gelukkig zien, voor dat gevoel doe ik het telkens weer!

contacteer Nicky